top of page

Gülhane Tenis Ligi Yaz sezonu böyle geçti..

Ahlatlıbel'in muhteşem havası ve bol oksijeni ile Türk Telekom Spor tesislerinde keyifle 2021 yaz ligini bitirdik.



5 Temmuz -15 Eylül 2021 tarih aralığında Gülhane Tenis Ligi yaz sezonu oynandı.


Erkekler 1 Ligde 40 oyuncu 68 maç oynadı. 1 Ligde İrlanda'dan misafir oyuncumuz Burak Tunçbilek de oynadı. Kısa zamanda oynadığı çok sayıda maçlar ile lider de oldu. Sıcak kanlı davranışları ile ligimiz oyuncuları tarafından çok sevildi. Sezonu Uğur Uzun 435 puan ile lider tamamladı, Sonrasında oynanacak Yaz Kupası Turnuvasında seri başı oldu.


Erkekler 2 Ligde 44 oyuncu 92 maç oynadı. Sezonda 17 maç ile en çok maç yapan oyuncu Ahmet Güneş oldu. Pek çok oyuncularımız tenise yeni başlayan düzeyindeydi. Oynadıkları maçlar ile maç tecrübesi kazanarak lig sonunda oyun düzeylerinde gözle görülür gelişme sağladılar. Sezonu 615 Puan ile Hakan Serim lider tamamladı ve Yaz Kupası Turnuvasına seri başı katıldı.


Kadınlar liginde 38 sporcu 32 maç oynadı. Sezonda 7'şer maç ile Nurhayat Günal ve Emine Özçelik en çok maç yapan oyuncular oldular. Yaz sezonunda Malatya'dan gelen misafir oyuncumuz Şeyda Aydın'da yer aldı. Oynadığı maçlar ile ligimize renk kattı. Sezonu 180 puan ile Emine Özçelik lider tamamlayarak Yaz Kupası Turnuvasında seri başı oynadı.


Gülhane Tenis Ligi Yaz sezonu sonunda GÜLHANE YAZ KUPASI turnuvası 15-30 Eylül 2021 Tarihlerinde oynandı. Erkeklerde Kategori 1, Kategori 2, Kadınlarda Kategori 1 ve Kategori 2 olarak turnuva oynandı. Yaz ligi sezonu sonunda sıralamada ilk 8 oyuncularımız seri başı olarak turnuvada oynadılar.


Erkekler Kategori 1 de Cumhur Özbey şampiyon, Cem Karakurt Finalist oldu. Kategori 2 'de Melih Arda Öz şampiyon, Mustafa Turan finalist oldu.




Kadınlar Kategori 1 de Aylin Sayer şampiyon, Sara Yücesoy finalist oldu. Kategori 2 de Emine Özçelik şampiyon, Belgit Talay finalist oldu. Aylin Sayer önceki Kış Kupası ve Bahar Kupası turnuvalarında finalist oyuncumuzdu. Üçüncü turnuvada şampiyonluğu yakaldı.





Gülhane Sağlık Gençlik Spor Kulübü olarak bünyemizde oynanan maçlar karşılığı oyuncularımız klasman sıralamasına da dahil oluyorlar. Turnuvaların kategorilerine göre her maçın klasman puanı oyuncuların hanesine işlenerek her turnuva sonrasında Kulüp Klasman sıralaması duyuruluyor.


Tenisçileri kulübümüzün lig ve trunuvalarında görmek dileğiyle.



17 görüntüleme0 yorum
bottom of page