top of page

Head Tenis Raket İncelemeleri: Head'in En İyi 6 Raketini Karşılaştırın

Aşağıda, beceri seviyeniz ve oyun tarzınız için hangi raketin en iyi olduğuna karar vermenize yardımcı olmak için en popüler Head tenis raketlerini inceleyeceğiz.

Head, raketler de dahil olmak üzere dünyanın en kaliteli tenis malzemelerinden bazılarını üretir . Yeni başlayanlar, gençler ve Novak Djokovic gibi profesyonel tenisçiler için tenis raketleri sunuyorlar.

Head, birkaç farklı tenis raketi modeli yapar. Her modelde boyut, ağırlık, kordaj deseni ve diğer özellikler açısından farklılık gösteren farklı varyasyonlar vardır. Aşağıda her bir Head tenis raketi modelini ve varyasyonunu inceleyeceğiz.

Head Gravity İncelemesi: Daha Esnek, Bağışlayıcı, Kontrol Odaklı Bir Raket

Head Instinct İncelemesi: Gücü ve Dönüşü En Üst Düzeye Çıkaran, Salınımı Kolay Bir Raket

Sizin İçin En İyi Head Tenisi Raketini Seçmek

Head 6 Farklı Model Tenis Raketi Yapıyor

Aralarından seçim yapabileceğiniz 6 Head tenis raketi modeli vardır. İşte en iyi Head raketlerinin bir listesi, tenis oyununuza nasıl yardımcı olacakları, her birinin en iyi olduğu beceri seviyesi ve her bir raketin tam incelemelerimize bağlantılar.

Head Extreme

Head Speed

Head Radical

Head Prestige

Head Gravity

Head İnstinct















​İçin en iyisi

Yetenek seviyesi

Gözden geçirmek

Head Extreme

Güç ve Spin için en iyisi

Tüm Beceri Seviyeleri

Head Extreme İnceleme

Head Speed

​En Dengeli Tenis Raketi

​Orta ila İleri

Head speed İncelemesi

Head Radical

​Konfor için en iyisi

​Tüm Beceri Seviyeleri

Head Prestij

​Hissetme ve Kontrol İçin En İyisi

​Yalnızca Gelişmiş Oyuncular

Head Gravity

​Kontrol için en iyisi

​Orta ila İleri

​Head Gravity İncelemesi

​Güç için Harika

​Tüm Beceri Seviyeler

​Head İnstinct İncelemesi

Beceri seviyenize ve oyun tarzınıza uygun bir tenis raketi seçmeniz önemlidir .

En iyi başlangıç ​​tenis raketleri daha fazla güce sahiptir ve daha kolay kullanım için daha hafiftir. Daha gelişmiş oyuncular daha az güç ve daha küçük bir çerçeve ile daha ağır bir raket kullanabilirler. Neyse ki, Head herkes için çok çeşitli raketler üretiyor.

Bir tenis raketi satın almadan önce atletik yeteneğiniz, fiziksel gücünüz ve bedeniniz ile gelişmeye olan bağlılığınız göz önünde bulundurulmalıdır.

 

Head Extreme İncelemesi: Güçlü, Spin-Dostu Bir Raket

Head Extreme tenis raketleri güç ve spin için inşa edilir.

Her ikisi de gücü artırmaya yardımcı olan sert bir çerçeveye ve açık 16×19 kordaj desenine sahiptir. Çerçeve de nispeten kalındır ve rakete iyi bir stabilite katar. Bu, merkezden hafifçe vurduğunuz tüm çekimlerde yardımcı olacaktır.

Puanı güçle kontrol etmeyi ve baseline çizgisinden spini seven tenisçiler, Head Extreme tenis raketini seveceklerdir.

Bu raket en iyi servis atışlarında ve yer vuruşlarında performans gösterir. Şutlarınızda kolay güç ve derinlik bulacaksınız. Raket ayrıca vole için filede manevra yapmak kolaydır ve return yaparken zayıf ikinci servislere saldırmak için harikadır.

Bu raketin eksik olduğu alan kontrol ve rahatlıktır. Sert çerçeve, Head Gravity veya Head Radical (aşağıda) gibi diğer raketler kadar rahat değildir .

Head Extreme'in Artıları ve Eksileri

  • Mükemmel güç

  • Çok spin dostu

  • Salınımı kolay

  • Yer vuruşlarında derinlik için harika

  • Servisinize güç katar

  • Herhangi bir beceri seviyesi için sürümler

  • Bazı şutlarda kontrol eksikliği

  • Sert çerçeve (kol dostu değil)


Head Extreme Tenis Raketinin Farklı Modelleri

Head, Extreme raketinin çeşitli versiyonlarını yapar:

  • Head Extreme MP – Mükemmel güç ve spine sahip orijinal versiyon. Bunu çoğu orta ila ileri düzey oyuncular için tavsiye ederim.

  • Head Extreme Tour – Daha fazla kontrol için daha küçük (98 inç kare) kafa boyutuna sahip daha gelişmiş bir versiyon.

Head Extreme S – Yeni başlayanlar veya orta seviye oyuncular için harika olan bu sürüm, bağışlayıcı 105 inç kare kafa boyutuna sahiptir.

  • Head Extreme Lite – Yukarıdaki S'nin daha hafif bir versiyonu olan bu raket, kullanımı daha kolay bir şeye ihtiyaç duyan yeni başlayanlar ve gençler için harika.

  • Head Extreme PWR – Sadece yeni başlayanlar için bu raket 115 inç kare kafa boyutuna sahiptir. Yeni başlayan biri olarak kalmayı planlamıyorsanız veya el-göz koordinasyonu ile mücadele etmiyorsanız bu raketi tavsiye etmiyorum.

 

Head Speed İncelemesi: Mükemmel Dengeli Gelişmiş Tenis Raketi

Head Speed, en gelişmiş tenis raketlerimizden biri olarak derecelendirilmiştir . Novak Djokovic, Coco Gauff ve diğer tur profesyonelleri tarafından kullanılan Speed, güç, kontrol ve hissiyatın harika bir karışımına sahiptir.

Bu raket 100 inç karelik bir çerçeveye sahiptir ve 18×20 (Pro) ve 16×19 (MP) kordaj desenli versiyonları mevcuttur. Pro versiyonu şu anda kullandığım raket. Çerçeve, zemin vuruşlarına bol miktarda güç ve derinlik katarken, sıkı kordaj deseni tüm çekimlerde mükemmel bir his ve kontrol sağlar.

Head Speed, tüm saha oyun stiliyle hem tekler hem de çiftler için harikadır. Dengeli bir raket isteyen orta ve ileri seviye oyuncular Speed'e bayılacak.

MP versiyonu daha fazla güce ve dönüşe sahip olacak, ancak her iki raket de harika bir stabilite ve konfor sunuyor. Pro sürümü, ileri düzey oyuncular için daha fazla his ve kontrole sahiptir. Bu raketi özellikle yer vuruşlarında ve volelerde seviyorum. Harika bir derinlik, kontrol, spin ve his kombinasyonu bulacaksınız.

Bu raket hiçbir alanda zayıf değildir, ancak hiçbir yerde de üstün değildir. Head Extreme , teklifler daha fazla güç ve spin (yukarıda) ise Head Prestige (aşağıda) daha fazla kontrol ve his vardır. Bu raket tam ortada.

Head Speed’in Artıları ve Eksileri

  • Çok iyi dengelenmiş raket

  • Güç ve kontrolün mükemmel karışımı

  • Volede harika his

  • İyi topspin ve slice

  • Tüm beceri seviyeleri için sürümler

  • Herhangi bir alanda mükemmel değil

Head Speed

Head Speed ​​Tenis Raketinin Farklı Modelleri

İşte Head Speed'in farklı modelleri:

  • Head Speed ​​Pro – Gelişmiş oyuncular için orijinal sürüm, mükemmel kontrol ve his için 18×20 dize desenine sahiptir. Bu Novak Djokovic'in raketi.

  • Head Speed ​​MP – 16×19 dize deseni ile bu sürüm daha fazla güç ve dönüş sunacak. Güçlü temel oyun stiline sahip orta veya ileri düzey oyuncular için harika.

  • Head Speed ​​MP Lite – Daha kolay kullanım için MP'nin biraz daha hafif versiyonu, ancak daha az stabilite.

  • Head Speed ​​S – Bu hafif versiyon, dengeli, kontrollü güç sunan “salınımı kolay” bir raket isteyen orta seviye oyuncular için idealdir.

  • Head Speed ​​Lite – Bu ultra hafif sürüm, fiziksel olarak güçlü veya atletik olmayan yeni başlayanlar veya gençler için harika.

Head Speed ​​PWR – Bu sürüm sadece yeni başlayanlar içindir. Çok bağışlayıcı 115 inç kare kafa boyutuna ve ekstra uzunluğa sahiptir

 

Head Radical İnceleme: Herkes İçin Rahat Bir Raket

Head Radical serisi tenis raketleri, onlarca yıldır popüler olmuştur. Bugün Head Radical, profesyonel tenisçilerden yeni başlayanlara kadar herkes tarafından kullanılıyor.

2021 Head Radical, salınımı kolay bir çerçeve ile iyi bir kontrol ve güç karışımına sahiptir. 98 inç kare kafa boyutu, onu kontrol için yapılmış daha gelişmiş bir raket yapar. Ancak, 16×19 kordaj deseni bol sıkma ve güç katar.

Head's Graphene 360+ teknolojisi sayesinde iyi bir stabilite, his ve rahatlığa sahiptir. Çok fazla güçten ödün vermeden birçok modern raketten daha rahat bir his bulacaksınız.

Head Radical'i, salınımı kolay ve kolda rahat, dengeli bir raket isteyen orta veya ileri seviye oyuncular için tavsiye ettim. Rekabetçi oynayan çiftler ve tekler oyuncuları spin, güç ve his karışımını seveceklerdir.

Head Radical, kullanımı kolay olduğu için voleler ve hızlı tempolu zemin vuruşları için mükemmeldir. Servisinize fazla güç katmayacak, ancak kick ve slice servislerde kolay spin bulacaksınız. Bu, güçlü servislere karşı da return yapmak için stabil bir rakettir.

Bu raket, Head Prestige gibi bir raket kadar kontrole sahip değildir, ancak daha fazla spin ve güç sunacaktır.

Head Radicalin Artıları ve Eksileri

  • Herhangi bir beceri seviyesi için sürümler

  • Büyük rahatlık

  • Kontrollü güç ve spinin iyi karışımı

  • Tempoya karşı savunma yaparken kararlı

  • İyi dengelenmiş raket

  • Bazı sürümlerde güç yok

Head Radical Tenis Raketi

Head Radical Tenis Raketinin Farklı Modelleri

İşte mevcut Head Radical'in farklı modelleri:

  • Head Radical Pro – Gelişmiş oyuncular için kontrollü güç ve spin kombinasyonu için 98 inç kare çerçeve ve 16×19 dize deseni.

  • Head Radical MP – Biraz daha hafif bir versiyon, orta ve ileri düzey oyuncular için daha kolay salınım yapar. Bu daha az stabiliteye sahip olacaktır.

  • Head Radical S – Yeni başlayanlar ve orta seviye oyuncular için harika kılan, bağışlayıcı 102 inç kare kafa boyutuna sahip daha hafif bir versiyon.

  • Head MicroGel Radical Midplus –Kontrol İçin en iyi başlangıç ​​tenis raketi için seçimimiz. Bu bütçe dostu bir seçenektir.

  • Head MicroGel Radical Oversize MicroGel'in bu büyük versiyonu 107 inç kare kafaya sahiptir. Daha büyük bir çerçeveye ihtiyaç duyan bir bütçeyle yeni başlayanlar için iyi.

 

Head Prestij İncelemesi: Profesyonel Seviye Kontrolü ve Hissi

Prestige Head tenis raketleri ailesi, maksimum kontrol isteyen ileri düzey oyuncular için üretilmiştir.


Prestige, 93 ila 99 inç kare arasında çeşitli boyutlarda gelir. Bu raketler daha küçük çerçevelere ve hassas bir his için daha dar bir kirişe sahiptir. Biraz güç ve spin eklemeye yardımcı olan 16 × 19 kordaj desenine sahipler. Bu raketler ayrıca daha hızlı oyun için daha ağır ve çok kararlıdır.

Haftada 3+ kez rekabetçi bir şekilde tenis oynayan ve topun kontrolünü en üst düzeye çıkarmak için bir raket isteyen tekler ve çiftler oyuncuları Prestige bayılacaklar.


Yer vuruşlarında, topa sahanın herhangi bir yerinde hassasiyet ve dönüşle vurmayı kolay bulacaksınız. Bu raket, büyük zemin vuruşlarına karşı savunma için iyi bir stabiliteye sahip volelerde mükemmel bir his ve dokunuşa sahiptir.

Servislerde biraz güç kaybedeceksiniz, ancak bol miktarda isabet bulacaksınız. Returnde, temasta kesin, sabit bir his bulacaksınız.

Bu raketin güç eksikliği, şutlarınızda derinlik bulmakta zorlanabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca, diğer Head tenis raketleriyle aldığınız pop'un aynısı servisinizde olmayabilir.

Head Prestige'in Artıları ve Eksileri

  • Yer vuruşları ve voleler için mükemmel kontrol

  • Spin dostu

  • Ağ çevresinde harika his ve dokunuş

  • Güce karşı iyi stabilite

  • Gelişmiş oyuncular için en iyisi

  • Diğer raketlerden daha az güç

  • Kullanmak kolay değil

  • Yalnızca üst düzey orta ila ileri düzey oyuncular için


Head Prestige Tenis Raketi

Head Prestige Tenis Raketinin Farklı Modelleri

İşte Head Prestige'in farklı versiyonları:

  • Head Prestige Pro – İyi stabilite ile hassas kontrol ve spinin bir karışımı için 95 inç kare kafa boyutu ve 16×19 dize deseni.

  • Head Prestige Tour – 99 inç kare kafa boyutuna ve 18×19 dize desenine sahip daha hafif bir versiyon. Bu sürüm, yine de harika bir his ve kontrol sunan daha bağışlayıcı bir raket isteyen rekabetçi orta ila ileri düzey oyuncular için iyidir.

  • Head Prestige Mid – Bu sürüm, stabilite ve güç için ağır bir çerçeve ile çok küçük 93 inç kare kafa boyutuna sahiptir. Bu sadece ileri düzey oyuncular içindir.

  • Head Prestige Midplus – Bu sürüm, nispeten bağışlayıcı bir çerçevede mükemmel bir his veren 98 inç kare kafa boyutuna ve 18×20 dize desenine sahiptir.

 

Head Gravity İncelemesi: Daha Esnek, Bağışlayıcı, Kontrol Odaklı Bir Raket

Head Gravity tenis raketi de kontrol için üretilmiştir ancak daha bağışlayıcı ve rahat bir çerçeve içindedir.

Bu raket Alexander Zverev tarafından kullanılır ve hassas hissi ve esnek çerçevesi ile bilinir. 100 inç kare kafa boyutuna sahiptir, ancak diğer birçok Head tenis raketinden daha ince bir kirişe sahiptir. 18×20 dize deseni, ona ek kontrol ve his de verir. Gravity ayrıca çok kol dostu bir rakettir.


Affedici, rahat bir çerçeveye ihtiyaç duyan, ancak yine de daha fazla kontrol isteyen orta ila ileri düzey oyuncular için Head Gravity'i öneririm. Daha hızlı bir vuruşunuz varsa, bu raket gücünüzü kontrol etmenize yardımcı olacaktır.

  • Volede ve yer vuruşlarında, Gravity’nin temas halinde çok rahat olduğunu fark edeceksiniz. Topu hissedebilecek ve şutları sahanın herhangi bir yerine yönlendirebileceksiniz.

  • Servislerde biraz güç kaybedersiniz ancak yerleştirmenin kontrolünün sizde olduğunu hissedeceksiniz.

  • Bu raket aynı zamanda returnler için de oldukça stabildir.

Gravity çok güçlü bir raket değildir, bu nedenle derinlik ve hız elde etmek için daha büyük salınım yapmanız gerektiğini görebilirsiniz.

Head Gravity’nin Artıları ve Eksileri

  • Mükemmel konfor ve his

  • Vole ve yer vuruşlarında iyi kontrol

  • Güce karşı çok kararlı

  • Return için harika

  • Bağışlayıcı çerçeve

  • Tenisçi dirseği ağrısına yardımcı olabilir

  • Diğer raketlerden daha az güç

  • Düşük seviyeli oyuncular için manevra yapmak kolay değil


Head Gravity Tenis Raketi

Head Gravity Tenis Raketinin Farklı Modelleri

İşte Head Gravity'nin farklı modelleri:

  • Head Gravity Pro 2021 – mükemmel kontrol, konfor ve his için 18×20 ip desenli 100 inç kare çerçeve.

  • Head Gravity Tour - Biraz daha hafif bir versiyon, kullanımı daha kolay. Bu,kontrol için en iyi orta seviye tenis raketi için bizim seçimimiz.

  • Head Gravity MP – Başka bir hafif versiyon, ancak 16×20 desenli. Spin ile atışlarını kontrol etmeyi öğrenen oyuncular için harika.

  • Head Gravity S – Bu sürüm 104 inç kare kafa boyutuna ve 16×20 kordaj desenine sahiptir. Yeni başlayanlar veya orta seviye oyuncular için harika bir seçenek.

  • Head Gravity Lite – Gravity S'nin hafif bir versiyonu. Yeni başlayanlar veya kullanımı daha kolay bir şeye ihtiyaç duyan gençler için harika.

 

Head Instinct İncelemesi: Gücü ve Dönüşü En Üst Düzeye Çıkaran, Salınımlaması Kolay Bir Raket

Head Instinct tenis raketi Extreme'e benzer (yukarıda). Hız, güç ve dönüşün harika bir karışımı için tasarlanmıştır, bu nedenle orta seviye oyuncular için en iyi tenis raketleri listemize dahil ettik .

Maria Sharapova Head Instinct'i kullandı, ancak aslında düşük beceri seviyeleri için de harika bir raket. 100 inç kare kafa boyutu ve açık 16×19 kordaj deseni, onu bağışlayıcı bir çerçevede güç konusunda yardıma ihtiyacı olan oyuncular için harika kılar.

317 gr.'da (Kordajlı) özellikle ağır bir raket değildir, bu nedenle kolayca raket kafası hızı oluşturabilirsiniz.

Becerilerini geliştiren yeni başlayanlar ve orta seviye oyuncular, oyunlarını bir sonraki seviyeye geçirirken Instinct'den çok şey kazanacaklar. Bu raket kullanımı kolaydır ve topu güç ve spin ile kontrol etmeyi öğrenmenize yardımcı olur.

  • Yer vuruşlarında kolay güç, derinlik ve spin üretebileceksiniz.

  • Instinct, servisinize hız katmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca daha fazla vurma ile kick veya slice servisi yapmayı da öğrenebilirsiniz.

  • Volede, bu raketin kullanımı kolaydır, ancak en stabili değildir. Gelişmiş oyuncular, hıza karşı savunmada fazla kontrole sahip olmayacak.

  • Bu raket, sunucuyu hemen savunmaya alabilmeniz için returnlerde büyük dalgalanmalara izin verir.

Head İnstict'nin Artıları ve Eksileri

  • Büyük güç ve spin

  • Topspin öğrenen yeni başlayanlar veya orta seviye oyuncular için iyi

  • Hizmetinize MPH ekleyebilir

  • Yer vuruşlarında zahmetsiz derinlik

  • Salınımı kolay

  • Diğer raketlere göre daha az kontrol

  • Hıza karşı stabil değil

Head Instinct Tenis Raketi

Head Instinct Tenis Raketinin Farklı Modelleri

İşte Head Instinct'in farklı modelleri:

  • Head Instinct MP – Maksimum güç ve net bir hisle spin için 16×19 ip desenli daha sert 100 inç kare çerçeve.

  • Head Instinct Lite – Yeni başlayanlar veya daha düşük seviyedeki orta seviye oyuncular için hafif ve daha bağışlayıcı 107 inç kare kafa boyutu.

  • Head Instinct PWR – Yalnızca yeni başlayanlar için 115 inç kare çerçeve.

Sizin İçin En İyi Head Tenisi Raketini Seçmek

Hangi tenis raketinin sizin için en iyisi olduğuna karar vermek için öncelikle oyununuzun hangi alanına öncelik vermek istediğinizi bilmeniz gerekir.

Yeni başlayanlar genellikle daha yavaş vuruşlara sahiptir ve becerilerini geliştirmeye devam ederler, bu nedenle daha bağışlayıcı, daha güçlü ve daha büyük bir raketlere ihtiyaçları vardır. Bu durumda Head Extreme veya Instinct gibi bir şey harika seçeneklerdir.

Gelişmiş oyuncular, güç yaratmak için hızlı salınımda sorun yaşamadıkları için genellikle şutları üzerinde daha fazla kontrol isterler. Radical ve Prestige gibi tenis raketleri bu tip oyuncular için üretilmiştir.

Bununla birlikte, yukarıda incelediğimiz head Tenis raketlerinin çoğu, her beceri seviyesi için bir versiyon sunar.

Daha fazla bilgi için, aşağıdaki en iyi tenis raketleri için alıcı kılavuzlarımızı ve seçtiklerimizi okuyun.


64 görüntüleme0 yorum
bottom of page